Samenkomsten


Welkom bij Evangelie Gemeente 'De Deur' waar Jezus Christus levens vernieuwd!


In verband met het Corona virus kunt u onze diensten virtueel bijwonen. Zo kunnen we toch samenkomen om God te aanbidden, Hem te zoeken in gebed en ons te voeden met Zijn woord.

Online kerkdienst zondag 11.00 uur
Deelnemen via deze link: https://tinyurl.com/rpqw6qg
Meeting ID code: 951-459-301
Meeting wachtwoord: welkom
Vanaf 10.30 uur kun je klikken op deze link en de code invoeren om zo samen te komen in gebed. Om 11.00 uur start de ochtenddienst met samenzang. De tekst van de liederen zal op jou scherm zichtbaar zijn. De dienst zal ongeveer om 12.15 uur afgelopen zijn en dan is er de mogelijkheid om na te praten.

Online kerkdienst zondag 18.00 uur
Deelnemen via deze link: https://tinyurl.com/trzw578
Meeting ID code: 195-825-856
Meeting wachtwoord: welkom
Vanaf 17.30 uur kun je klikken op deze link en de code invoeren om zo samen te komen in gebed. Om 18.00 uur start de avonddienst met samenzang. De tekst van de liederen zal op jou scherm zichtbaar zijn. De dienst zal ongeveer om 19.15 uur afgelopen zijn en dan is er de mogelijkheid om na te praten.

Online bijbelstudie woensdag 19.30 uur
Deelnemen via deze link: https://tinyurl.com/qo88nkh
Meeting ID code: 951-561-459
Meeting wachtwoord: welkom
Vanaf 19.00 uur kun je klikken op deze link en de code invoeren om zo samen te komen in gebed. Om 19.30 uur start de bijbelstudie met samenzang. De tekst van de liederen zal op jou scherm zichtbaar zijn. Tijdens de studie is er ruimte voor vragen, de studie zal ongeveer om 20.45 uur afgelopen zijn.

Vragen over de virtuele omgeving Zoom
Als kerk kiezen wij ervoor om onze activiteiten digitaal aan te bieden via Zoom. Zoom is een service waar je via een smartphone, tablet, laptop of computer op afstand toch contact met elkaar kunt hebben. Voor jou als gebruiker kost dit niets en is het eenvoudig met een aantal klikken te gebruiken. Er kunnen max. 100 mensen in de meeting, dus je kunt altijd familieleden, vrienden, buren en collega's uitnodigen. Hiervoor kun je de link en code delen. Mocht je er niet uitkomen dan helpen we je hier graag bij.

Vragen over jouw privacy
Onze samenkomsten worden niet opgenomen om jou privacy te garanderen en zodat we als kerk voldoen aan de AVG (wet op de verwerking van peroonsgegevens).